Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Kanatlar süresince şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain dayanak plakaları mevcuttur.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 bando yek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak yoklama altına hileınmasına yardımcı olur ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı darya kapanmaktadır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu içeriğimizde yangın kapısı Adana işiniz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya ayrıksı bir evgin durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bloke etmek değildir (ancak bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Evgin çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile ilgili firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE tasdikından etmek muhtevain sınav dokumalacak kapılarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Kattaki konutların her birinin kucakinden bir yangın asayiş holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması muktezi değildir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Çıkış mesafelerinin kapıdan allıkındığı çatı yararlanma sınıflarında, bir Yangın Kapısı koridor yürekindeki 2 yangın merdiveni arasındaki ara, evetğmurlama sistemi sıfır konstrüksiyonlarda koridor uzunluğunun nısıfsından ve evetğmurlama sistemi olan konstrüksiyonlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

Yangın takkadak emniyetli bir boşaltma ciğerin ilk aşama, yangın merdivenlerinin nerede bulunduğunu ve nite kullanılacağını bilmenizdir. Yangın merdivenlerinin yerini öğrenin ve mazbut olarak tatbikat yaparak nite kullanılacaklarınızı uygulayın.

Report this wiki page