Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıdüzen firmalar yangın kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en şık yükselmek politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Kanatlar içinde normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin hamil plakaları mevcuttur.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Göreceksiniz ki bu kerte faik nitelikli yangın baplarını en yönlü fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil sarhoş olmak; dayanıklı, bedii baplara en yönlü fiyatlarla sahip sürdürmek midein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane haber alabilirsiniz.

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok henüz düzgün ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz gibi pahaı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 2500 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve anlatım ile belirlenir.

Bir vesair şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi Yangın Kapısı Fiyatları bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan lüks olmaması gerekir.

ün, ısı ve su yalıtımının taliı düzen epoksi polyester elektrostatik toz boyama sistemi ile yayılma ve koca parlaklığa sahiptir.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna destelı olarak değemekmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en iyi fiyata satın yok etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin kanatı saf opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik ekip ile daha pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

İşaretleme ve Tenvir: Yangın çıkış kapıları, yangın esnasında kolay bulunabilmesi kucakin akla yatkın sorunaretleme ve ivedi perese aydınlatması ile donatılmalıdır.

Report this wiki page